SPECTACOLE – Programul din weekend de la Teatrul Municipal și Teatrul de Păpuși din Baia Mare

0
272

INFO. Sâmbătă, 8 mai, de la ora 17.00 și duminică, 9 mai, de la ora 17.00, Teatrul Municipal Baia Mare prezintă spectacolul Dekaroom, în regia artistică Andrei Dinu și Raul Hotcaș. Spectacolul propune un traseu itinerant în 10 spații diferite din clădirea teatrului (o altfel de zi a ușilor  deschise, în care publicul va descoperi locuri  misterioase  și  încărcate  de o nebănuită teatralitate, precum și actori în ipostaze inedite).

 

Accesul este limitat la 20 spectatori / reprezentație, din cauza pandemiei și a specificului spectacolului. Pentru buna desfășurare, publicul este rugat să ajungă cu minim 20 de minute înainte de ora programării, pentru a fi instruiți privind traseul ce urmează a fi parcurs. Spectacolul durează 120 de minute, iar prețul biletului este 20 de lei (cu reducere, 10 lei).

 

La Teatrul de Păpuși Baia Mare, sâmbătă și duminică (8-9 mai 2021), de la ora 11.00, este programat spectacolul Punguța cu doi bani, după Ion Creangă, în regia Liviu Steciuc.

 

Spectacolul prezinta peripeţiile unui cocoş izgonit de-acasă fiindcă nu făcea ouă. Mijloacele tehnice ingenioase, originalitatea păpuşilor, ale căror dimensiuni cresc şi descresc pentru a le sugera spectatorilor profunzimea peisajului, fondul muzical, toate contribuie la realizarea unui spectacol surprinzator. Spectacolul se joacă la sala Teatrului de Păpuși, are durata de 60 minute, iar prețul unui bilet este 7 lei.

 

Informații și rezervări: tel. 0736.216.437 (secțiile Dramă și Revistă) și 0730.270.926 (secția Păpuși). Programul rezervărilor telefonice: luni – vineri între orele 11-16, sâmbătă între orele 12-13.

 

Publicul este rugat să poarte mască, să respecte măsurile de siguranță și distanțare socială și să folosească soluțiile de dezinfectare pe care teatrul le pune la dispoziție.

 

* Foto: @ Teo Molnar

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here