CONCURS DE FRUMUSEȚE – 8 studente de la Centrul Universitar Nord din Baia Mare, în luptă pentru titlul Miss Universitaria

0
2547

MISS UNIVERSITARIA 2024. Joi, 18 ianuarie 2024, începând cu ora 18.00, la Teatrul Municipal Baia Mare are loc concursul Miss Universitaria, care va desemna cea mai curajoasă, inteligentă și carismatică studentă a Centrului Universitar Nord din Baia Mare. În cadrul concursului, organizat de Liga Studenților „Pintea Viteazul”, fiecare participantă va trebui să demonstreze că are toate atuurile pentru a primi titlul de Miss Universitaria (vor fi probe de dans, originalitate, teatru, cultură generală și defilare).

 

În finala concursului, juriul a selecționat 8 participante: Coralia Benea, Lisa Dragoș, Alexandra Irina Gherghel, Darianna Georgia Goje, Denisa Grădinariu, Rozalia Simona Opriș, Alexandra Ioana Pașca și Mara Beatrice Pop.

 

Pe lângă momentele dedicate participantelor, evenimentul va fi completat și de câteva momente artistice surpriză, pregătite atât de echipa de organizare, cât și de echipa Teatrului Municipal Baia Mare. Evenimentul, aflat la a XIII-a ediție, își propune să poarte publicul într-o călătorie prin timp, începând cu perioada anilor ’20, aducându-i în fața cinematografiei din zilele noastre. Tema acestei ediții este Hollywood, iar organizatorii promit un spectacol pe măsura așteptărilor.

 

După eveniment, distracția continuă la Club Pasha, invitatul after party-ului fiind YNY Sebi.

 

* Colaj 2mnews: @SevenStudio via Liga Studenților „Pintea Viteazul”

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here