SPECTACOL – Sâmbătă, premieră la Teatrul Municipal Baia Mare: „Descompus”, un avertisment despre uman și dezumanizare

0
266
Teatrul Municipal Baia Mare

PREMIERĂ – TEATRU. Sâmbătă, 27 noiembrie, de la ora 19.00, Teatrul Municipal Baia Mare prezintă o nouă premieră din această stagiune: spectacolul „Descompus”, după texte de Matei Vișniec (coordonator regie George Olar, scenografia Mihai Vălu). Spectacolul va fi prezentat în Sala Mare, va dura 90 de minute, iar prețului unui bilet este 25 lei. În distribuție, actorii Andrei Han, Alex Macavei, Mircea Gligor, Larisa Miskolczi, Rodica Pașca, Inna Andriuca, Mădălina Pop, Loredana Maghear.

 

Un spectacol despre uman și dezumanizare, despre noi, aici și acum, un spectacol din categoria atât de rară a Teatrului de Avertisment. Nu de divertisment.

 

De astăzi, Biblioteca umană s-a mutat în orașul nostru. Se mișcă, respiră, trăiește și atrage oameni-cărți, într-un amplu proces de purificare. Odată cu ea, spălătorii de creiere creează spații alveolare și își racolează adepți. În fața lor, oamenii-cărți își deschid sufletul cu candoare, într-un exercițiu sinucigaș de abandon și vulnerabilitate.

 

Uurmătoarele reprezentații ale acestui spectacol au fost programate vineri, 3 decembrie, și sâmbătă, 11 decembrie (ambele spectacole încep la ora 19.00, prețul biletelor este de 20 lei, sau 10 lei pentru categoriile care beneficiază de reducere).

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here