TENTATIVĂ DE OMOR – Arestat pentru tentativă de omor, după ce și-a înjunghiat de mai multe ori soția

0
1683

AREST PREVENTIV. Gherghe Glodean (44 de ani) a fost arestat pentru tentativă de omor împotriva soției sale, pe care a înjunghiat-o de mai multe ori. Joi, 25 noiembrie 2021, Tribunalul Maramureş a admis propunerea procurorului de caz al Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile (până în 24 decembrie 2021).

 

Conform preşedintelui Tribunalului Maramureş, judecător Alexandru Lucian Verdeș, “instanţa a reţinut existenţa unor indicii temeinice care justifică suspiciunea rezonabilă că inculpatul, în 22 noiembrie 2021, în jurul orei 19.23, deplasându-se la domiciliul soacrei sale, unde se afla soţia sa, pe fondul consumului de alcool şi al unui conflict spontan cu aceasta, i-a aplicat mai multe lovituri cu un cuţit, după care a plecat de la faţa locului. Prin fapta sa, inculpatul a pus în primejdie viaţa victimei”.

 

Glodean a contestat hotărârea Tribunalului Maramureş (a cerut să fie cercetat în arest la domiciliu), cererea urmând a fi judecată la Curtea de Apel Cluj.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here