SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – Sâmbătă, teatru de păpuși și spectacol-concert pe scena în aer liber din curtea Teatrului Municipal Baia Mare

0
266
Foto: Alin Zelenco

PROGRAM SPECTACOLE. Sâmbătă, 18 iulie 2020, de la ora 11.00, pe scena în aer liber din curtea Teatrului Municipal Baia Mare (situat pe strada Crișan nr. 8) este Teatrul de Păpuși prezintă spectacolul „Făt Frumos cel mofturos și un zmeu întors pe dos”.

 

Spectacolul ne prezintă un Zmeu neobişnuit, sensibil și bun, care se emoţionează, plânge, se îndrăgosteşte, iubeşte, cântă şi dansează, iar împreună cu Făt Frumos cel mofturos, răsfăţat, gelos, egoist și cu o prinţesă drăguță, vă oferă un spectacol muzical, amuzant, antrenant și interactiv, care este mult îndragit de copii. Spectacolul durează 60 minute (fără pauză), iar prețul biletului este 7 lei.

 

Tot sâmbătă, de la ora 20.00, pe scena în aer liber din curtea Teatrului Municipal Baia Mare este prezentat spectacolul-concer “4 Pereți”, cu Dorin Griguța, Răzvan Pașca, Călin Ionce, Sonia Codorean, Radu Iaszberenyi, Dan Cordea, Mircea Gligor, Andrei Han, Alex Macavei, Rodica Dunca, George Pop, Mădălina Pop și invitați speciali: Adam Ienei, Andrei Petruș, Teodora Stupar și Paula Coteț.

 

În spectacolul se vor proiecta două videoclipuri în interpetarea lui Norbert Boda, Ciprian Mateian și Angel Ionce. Spectacolul durează 75 minute (fără pauză), iar prețul unui bilet este 20 lei (redus 10 lei). În cazul în care condițiile meteo vor fi nefavorabile, spectacolele vor fi reprogramate.

 

Accesul la spectacole se face cu rezervare telefonică, în prealabil, specificând numărul de persoane (pentru că numărul maxim de spectatori acceptat este 50, la secția Dramă, rezervarea este de maximum două persoane, iar la secția Păpuși, rezervarea este de maximum 3 persoane din care unul însoțitor). Informații suplimentare și rezervări: tel. 0736.216.437 (Dramă și Revistă) și 0730.270.926 (secția Păpuși), după programul luni – vineri: 11.00 – 16.00 și sâmbătă: 12.00 – 13.00.

 

Spectatorii trebuie să se prezinte cu cel puțin 30 de minute înainte de începerea spectacolului (se face un triaj în fața teatrului), să aibă mască de protecție, să respecte măsurile de siguranță și distanțare socială, să folosească soluțiile de dezinfectare puse la dispoziție de teatru.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here