SPECTACOL-CONCERT – „Remake Music Show”, cu clujenii de la Ad Libitum Voices și Remakers, la Teatrul Municipal Baia Mare

0
397

REMAKE MUSIC. Duminică, 27 octombrie 2019, de la ora 19.00, pe scena Sălii Mari a Teatrului Municipal Baia Mare are loc spectacolul-concert Remake Music Show, cu invitații speciali Grupul Ad Libitum Voices și trupa Remakers.

 

Grupul Ad Libitum Voices, înființat în noiembrie 2012, în Cluj-Napoca, este unul din puținele grupuri vocale din România ce adoptă stilul pop-opera, iar Remakers… Remakers te face să bați tactul, să ții ritmul cu pantofii de corporatist, cu stiletto-ul de petrecere privată, cu tenișii de boemă, ori cu cizmele de cauciuc de festivalier. Ei cântă pentru tine orice cântec de suflet, fie că e pop, rock, disco, fie că e un hit deja clasic sau cea mai recentă intens difuzată melodie de la radio. Molipsitori.

 

Un spectacol-concert cât o seară plină de povești, muzică bună și dans.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here