ȘPAGA ELECTORALĂ – Zetea (PSD) spune că județul n-are bani pentru salariile asistenților sociali, dar a alocat 2 milioane de lei pentru… biserici

0
1285

MILUIREA PENTRU O VIAȚĂ MAI BUNĂ”. Pesedistul Gabriel Valer Zetea cere Guvernului PNL să îi aloce din pușculița statului 3,5 milioane de lei pentru a plăti salariile angajaților de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Maramureș, instituție din subordinea Consiliului Județean (CJ) Maramureș, în caz contrar anunțând o catastrofă socială. Sigur, acest pesedist care acum candidează din nou pentru funcția de președinte al administrației Maramureșului ascuns sub umbrela unei struțo-cămile numite Coaliția pentru Maramureș pentru că-i este rușine de propriul partid, PSD, care a îngropat România, uită să amintească un fapt esențial: a făcut acest anunț lacrimogen, social, cu tentă electorală, după ce doar cu o zi în urmă administrația Maramureșului pe care o controlează în totalitate a alocat… 2 milioane de lei bisericilor!

 

Asta cu îmbuibarea financiară a bisericilor și poliției (de exemplu) au devenit fapte normale pentru toți politrucii care se perindă pe la conducerea județului. Practic, este șpaga electorală mascată către popi, venită-n campanie, să cumva aceștia să uite cine-i jupânul județului și-i îndestulează și, mai ales, să nu uite de diseminarea mesajelor electorale imorale din altare, amvoane etc.

 

Să dai 2 milioane de lei către biserici în contextul în care nu ai bani să plătești salariile asistenților sociali spune mult despre modul în care Zetea, acest pesedist care nu a făcut NIMIC bun pentru județ, controlează Maramureșul. Dacă nu vă mai amintiți cine e Gabriel Valer Zetea: e omul-sclav de partid (PSD) care, plin de servilism ce-ngrețoșează enorm, i-a decernat titlul de Ambasador al Maramureșului actualului pușcăriaș Liviu Dragnea, închis pentru abuz în serviciu, doar pentru că acesta era șeful său de partid.

 

Dacă doriți și o comparație cu suma acordată bisericilor/popilor, primiți-o pe asta: pentru finanțarea proiectelor pentru tineri s-au alocat… 100.000 de lei. Adică de 20 de ori mai puțin. Din când în când, însă, pesedistul recită poezia patriotică cu întoarcerea acasă, în Maramureș, a tinerilor plecați încotro au văzut cu ochii. Asta înseamnă să fii pesedist, omul dublei măsuri, iresponsabil. Vă cere acum votul pentru a mai controla în acest fel județul ăsta ajuns la coada țării. „Pentru o viață mai bună!”, zic ei, pesediștii. Dar nu pentru maramureșeni.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here