FOTBAL – CSM Sighetu Marmației s-a calificat în turul II al Cupei României, după victoria din deplasare cu Olimpia Satu Mare

0
193

CUPA ROMÂNIEI. Echipa maramureșeană de Liga a IV-a CSM Sighetu Marmației s-a calificat astăzi, 9 septembrie 2020, în turul II național al Cupei României la fotbal, după o victorie în deplasare, la Satu Mare, în fața echipei locale Olimpia MCMXXI (care activează tot în Liga a IV-a – în sezonul trecut, a încheiat pe locul 2 în seria județeană A – Tur-Talna).

 

Într-un meci disputat pe terenul de la Dorolț, sighetenii au câștigat la limită, 1-0 (0-0), printr-un gol înscris de căpitanul Alex Novoselenszki, spre finalul partidei, în minutul 87, care a fructificat o lovitură de penalty acordată de centralul Tudor Florin Jurcă (Arad) pentru fault.

 

Antrenorul Neluțu Hotea a început meciul cu următorul 11: Mocian – Teodor Pop, Alex Novoselenszki (cpt), Mihai Pop, Gavaller, Covaci, Vișovan, Tarța, Mih, Raul Novoselenszki, Mușat.

 

Echipa sătmăreană este înființată în anul 2018 de suporterii vechii echipe desființate, suporteri care și la acest meci, care s-a desfășurat fără spectatori, și-au demonstrat fidelitatea față de echipa de suflet cumpărând 123 de bilete virtuale și implicându-se în transmiterea live a meciului pe pagina de Facebook a Voluntarilor Olimpiști.

 

A fost un meci echilibrat, din care, pentru că trebuia să iasă un singur învingător, acesta s-a numit CSM Sighetu Marmației.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here