PROGRAM DE WEEKEND – Începând de vineri, spectacolele Teatrului Municipal Baia Mare se joacă în interior

0
159

TEATRU. Începând de vineri, 11 septembrie, spectacolele Teatrului Municipal Baia Mare se joacă în interior, iar accesul publicului se face cu rezervare telefonică. Vineri, de la ora 19.00, în Sala Mare are loc spectacolul “Povești din bucătărie” (în foto), regizat de Cristian Ban. Spectacolul durează 90 de minute (fără pauză), iar prețul unui bilet este 20 de lei (10 lei, redus).

 

Sâmbătă, 12 septembrie 2020, de la ora 11.00, la Teatrul de Păpuși are loc spectacolul pentru copii Cenușăreasa, după Frații Grimm, în regia lui Kovacs Ildiko. Spectacolul durează 60 minute (fără pauză), iar prețul unui bilet este 7 lei.

 

Duminică, 13 septembrie 2020, de la ora 19.00, în Sala Mare are loc spectacolul “Suicidal”, după texte de Luigi Pirandello, regizat de Norbert Boda. Spectacolul explorează o tema gravă a umanității într-o manieră neconvențională, sub forma unui show dedicat exclusiv sinuciderii. Având convenția unei emisiuni televizate, spectacolul are un aer comic puternic, uneori chiar cu un umor negru, dar bine dozat, fără să uite însă să trateze și cu seriozitate dramele și poveștile personajelor. Spectacolul durează 90 minute (fără pauză), prețul unui bilet este 20 lei (redus, 10 lei).

 

Informații și rezervări: tel. 0736.216.437 (Dramă și Revistă) și 0730.270.926 (secția Păpuși). Programul rezervărilor telefonice: luni-vineri: 11.00-16.00, sâmbătă: 12.00-13.00.

 

Publicul trebuie să se prezinte cu cel puțin 30 de minute înainte de începerea spectacolului, să poarte mască de protecție, să respecte măsurile de siguranță și distanțare socială, să folosească soluțiile de dezinfectare puse la dispoziție de instituția teatrală, iar dacă prezintă simptome de răceală, strănut, tuse să rămână acasă.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here