SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – Programul de luni al spectacolelor Festivalului Internațional de Artele Spectacolului „Atelier”

0
192
„Aigua”

FESTIVALUL ATELIER 2023. Luni, 12 iunie 2023, Festivalul Internațional de Artele Spectacolului Atelier, organizat în Baia Mare, își continuă ediția a 29-a cu cea de a treia zi, în care au fost programate alte două spectacole. Astfel, de la ora 18.00, în Piața Cetății, este programat „Aigua”, spectacol susținut de Xa!Teatre din Spania. Este o poezie vizuală despre solidaritate, mediu și prietenie, o reflecție la 10 metri înălțime cu dans aerian, catalige și acrobații, o metaforă a trecerii noastre pe planeta Terra.

 

La ora 20.30, în Sala Mare a Teatrului Municipal Baia Mare este programat „Eroine”, un spectacol al Teatrului „Mihai Eminescu” din Botoșani, în regia lui Andrei Măjeri. Spectacolul propune întreruperea unui parcurs nefast al istoriei dominante și al patriarhatului internalizat. Cele nouă eroine aruncă năvodul surorității peste cât mai multe alte eroine. Într-un echipaj de 8+1, umăr la umăr, una lângă alta, ele își spun poveștile de iubire, chestionându-le pe parcurs dintr-o perspectivă critică.

 

Biletele sunt disponibile on-line, pe site-ul www.myticket.ro, sau la casieria Teatrului, între orele 16.00 și 22.00.

 

* Foto: @ Xa!Teatre, @Teatrul „Mihai Eminescu” Botoșani

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here