OFICIAL – Planetariul Baia Mare și-a extins programul de vizitare până la ora 19

0
693

COMPLEXUL ASTRONOMIC BAIA MARE. De la impunerea restricțiilor cauzate de pandemia generată de coronavirusul SARS-CoV-2, Complexul Astronomic Baia Mare și-a suspendt, amânat sau anulat mai multe acțiuni din agenda anului 2020, însă, pentru a răspunde cererilor publicului, în special a turiștilor sosiți în Maramureș, a decis să extindă programul de vizitare.

 

Astfel, conducerea Planetariului din Baia Mare a decis ca prezentarea spectacolelor să se facă până la ora 19, în zilele de marți, miercuri și joi. Spectacolul digital prezentat la Planetariul din Baia Mare are durata de 31 minute, iar pentru vizitarea expozițiilor sunt alocate 10-15 minute. Spectacolele sunt prezentate din oră în oră, între orele 9-18 (ultima intrare, la ora 18) – vineri și duminică, spectacolele sunt prezentate între orele 9-16, iar luni este închis.

 

Ca măsuri de protecție, spectatorii/vizitatorii trebuie să poarte mască, iar Complexul Astronomic este dotat cu covor igienizant, dispenser automat de dezinfectant, lămpi cu ultraviolete virucide și bactericide, ventilatoare performante care schimbă tot aerul din cupolă într-un timp foarte scurt.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here