CONTRACTE SEMNATE – Două școli din Borșa și Sarasău vor fi reabilitate în urma unei investiții care totalizează peste 17 milioane de lei

0
711

FONDURI NERAMBURSABILE. La Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei au fost semnate două contracte de investiţii finanţate prin Programul Operaţional Regional (POR) 2014-2020 care vizează orașul Borșa și comuna maramureșeană Sarasău. Cele două investiții totalizează aproape 17,2 milioane de lei.

 

Astfel, în orașul Borşa se va reabilita clădirea Şcolii Gimnaziale nr. 9 (situată pe strada Decebal nr. 8, foto mic dreapta), în urma unei investiții de peste 11 milioane de lei (suma exactă: 11.179.846,04 lei). Lucrările prevăd înlocuirea șarpantei, refațadizarea clădirii, extinderea acesteia (clădirea va avea regimul de înălțime P+2, practic i se adaugă un etaj) și se va construi o sală multifuncțională.

 

În comuna Sarasău, investiția totalizează aproape 6 milioane de lei (suma exactă: 5.992.264,05 lei), lucrările vizând, de asemenea, reabilitarea completă a Școlii Gimnaziale din comună.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here