SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – În weekend, trei spectacole la „Municipalul” din Baia Mare, unul prezentat în premieră: improvizație, teatru de păpuși și muzică

0
81
„Improjoker”, scenă din spectacol

PROGRAM SPECTACOLE – BAIA MARE. În weekendul 16-18 februarie 2024, Teatrul Municipal Baia Mare a programat patru spectacole cu cinci reprezentanții. Astfel, vineri, 16 februarie, de la ora 19.00, în Sala Mare a Teatrului Municipal Baia Mare este programat spectacolul de improvizație „ImproJoker”, în regia Mihaelei Sîrbu. Improvizatori: Eduard Bîndiu, Denisa Blag, Andrei Dinu, Mircea Gligor, Andrei Han, Raul Hotcaș, Alex Macavei, Alexandra Vanci, Petru Damșa.

 

Îți place să fii surprins? „ImproJoker” îți satisface setea de curiozitate și nevoia de joacă. Iar prezența ta în sală e un atu pentru spectacol. Poți fi deținătorul unor sugestii care, odată lansate, să genereze povești surprinzătoare, în cascadă. „ImproJoker” îți face nostim cu ochiul, invitându-te într-o lume care ia naștere sub ochii tăi, într-o fracțiune de secundă.

 

Spectacolul durează 75 de minute, prețul unui bilet pentru categoria I fiind 25 lei (preț cu reducere 15 lei pentru elevi, studenți, pensionari), sau 20 lei pentru un bilet categoria II (preț cu reducere 10 lei).

 

Sâmbătă, teatru de păpuși

 

Sâmbătă, 17 februarie, de la orele 10.00 și 11.30, la Teatrul de Păpuși este programat spectacolul „Clovnii în vacanță”, în regia lui Ionel Tănasă și Iulian Bulancea. În distribuție: Carmen Bulancea și Iulian Bulancea. Două personaje colorate, vesele și foarte simpatice invită toți copiii la o întâlnire cu întâmplările și experiențele lor de o viața, presărate cu momente uneori hazlii sau triste, alteori stângace sau melancolice, dar cu siguranță pline de viață.

 

Spectacolul durează 40 minute, iar prețul unui bilet este 10 lei.

 

Duminică, premieră muzicală

 

Duminică, 18 februarie, de la ora 19.00, la sala mare a Teatrului Municpal are loc premiera spectacolului muzical „De-Conectat… de dragoste”, în regia muzicală a lui Călin Ionce și scenografia lui Mihai Vălu. Participă soliștii Dorin Griguța, Răzvan Pașca, Romeo Cornelius, Andrei Petruș, Ema Dumitran, Mădălina Rogojan, Laura Bucureștean, Alex Rusu, Alexia Florescu, Diana Topan și instrumentiștii Florin Varga, Bogdan Rogojan, Florin Ștefan, Petru Damșa, Vasile Pop, Adrian Bogdan, Dan Secheli, Călin Ionce.

 

Fie că e Valentine`s Day sau Dragobete, luna februarie e cu lipici pentru toată lumea. „De-Conectat… de dragoste” e pentru cei hotărâți să își deschidă inima, să lase dragostea să o inunde, să simtă fluturi în stomac. O întâlnire specială în care ritmurile muzicale și versurile încărcate de emoție vor rezona lăuntric cu fiecare dintre noi. Dăm tonul unui început de primăvară unic, pe lungimea de undă în care sufletul vibrează alături de ritmurile naturii. Iar noi suntem mesagerii acestui anotimp atât de mult dorit.

 

Durata spectacolului este de 90 de minute, iar prețul unic al biletului este de 30 lei.

 

* Foto: @Teatrul Municipal Baia Mare



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here