SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – Luni, „Spectacol de Crăciun” al Școlii Populare de Artă Baia Mare: participarea publicului, gratuită

0
84

SPECTACOL – SĂRBĂTORI DE IARNĂ. Luni, 18 decembrie 2023, începând cu ora 17.00, în amfiteatrul Școlii Gimnaziale „Dimitrie Cantemir” din Baia Mare (strada Bogdan Vodă nr. 4), Consiliul Județean Maramureș, prin Școala Populară de Artă Baia Mare din cadrul Centrului Județean Pentru Conservarea Și Promovarea Culturii Tradiționale „Liviu Borlan” Maramureș, vă invită să le fiți alături la „Spectacol de Crăciun”.

 

Magia sărbătorilor de iarnă vă fi creată prin momentele artistice prezentate de elevii din cadrul claselor de canto popular, muzică ușoară, coregrafie, precum și de orchestra „Liviu Borlan”, care vor vesti cu bucurie Nașterea Pruncului Iisus. Repertoriul lor este atât arhaic, specific Maramureșului, cât și internațional și va fi presărat cu multe surprize pentru publicul participant.

 

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here