SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – Holograf revine în noiembrie în Baia Mare cu un concert de promovare al noului album „Cum bate inima ta”

0
440

CONCERT – BAIA MARE. Joi, 2 noiembrie 2023, de la ora 19.30, la ATP Tech Centre din Baia Mare, este programat spectacolul uneia dintre cele mai de succes trupe românești, Holograf, care aniversează 45 de ani de carieră cu lansarea unui nou album: „Cum bate inima ta”. Prețul biletelor (a celor care mai sunt disponibile) este cuprins între 185 lei și 215 lei.

 

Show-ul cuprinde atât marile hituri lansate în longeviva lor carieră (Banii vorbesc, Dincolo de nori, Ți-am dat un inel, Undeva departe, Să nu-mi iei niciodată dragostea, Viața are gust sau Cât de departe etc.), dar și câteva cântece de pe noul album.

 

Holograf s-a înființat în anul 1978 (în formula Mihai Pocorschi, Eugen Sonia, Boris Petrof, Cristian Lesciuc și Ștefan Rădulescu – niciunul nu mai face parte din formație, cei mai vechi membri fiind Edi Petroșel – tobe și Tino Furtună – clape, cooptați în 1979 și prezenți și în componența de astăzi a formației). Formația cântă din anul 1993 în actuala formulă (Dan Bittman – vocal, Tino Furtună – clape, Edi Petroșel – tobe, Iulian Vrabete – bas, Romeo Dediu – chitară solo).

 

* Foto: @Petru Ivu Photography via Holograf

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here