VICTORIE CATEGORICĂ – Echipa de fotbal feminin din Baia Mare, un nou scor fluviu: 13 goluri marcate lui Atletic Drobeta-Turnu Severin

1
245

FOTBAL FEMININ – LIGA A II-A. Duminică, 8 octombrie 2023, pe Stadionul Viorel Mateianu din Baia Mare, în meci contând pentru etapa a 4-a a Seriei a II-a a Ligii a II-a la fotbal feminin, ACS Fotbal Feminin Baia Mare a câștigat, cu 13-0 (5-0), partida cu ACS Atletic Drobeta-Turnu Severin. Meciul, arbitrat de o brigadă din județul Satu Mare, avându-l la centru pe Raul Chiorean, a opus echipele clasate înaintea acestei etape pe locurile 5 (Baia Mare) și 8 (Drobeta) și a pornit cu echipa gazdă din postura de favorită.

 

Antrenorul Daniel Lupuți (Fotbal Feminin Baia Mare) a început partida cu următorul 11 (medie de vârstă 19 ani și 8 luni): Florin Cosma – Cristian Rus, Camelia Daneliuc, Larisa Olar, Diana Butuza – Alexandra Buftea (cpt.), Dariana Indrei, Ana Maria Sanok – Georgiana Marița, Dariana Szalay, Raluca Dragoș.

 

Oaspetele, cu o medie de vârstă de 17 ani (dacă o extragem din echipă pe portarul Vintilă, veterana echipei la 28 de ani) și care au venit la Baia Mare după o călătorie de peste 500 de kilometri cu 14 jucătoare, nu au avut nicio șansă, băimărencele conducând după prima jumătate de oră cu 5-0, după golurile înscrise de Georgiana Marița (min. 5 și min. 12), Gabriela Răducan (autogol), Dariana Indrei (min. 23 și min. 31). Acesta a fost scorul reprizei.

 

După pauză a fost mai rău pentru oaspete. Marița a ridicat scorul la 6-0 după prima acțiune ofensivă a băimărencelor (min. 47), Dariana Szalay a marcat pentru 7-0 (min. 51), iar Dariana Indrei a marcat cel de-al treilea ei gol din acest meci (min. 54), iar Alexandra Buftea a ridicat scorul la 9-0 (min. 64). Și-au mai trecut numele pe lista marcatoarelor Danieluc (min. 71) și Loredana Puja (min. 90), iar Răducan (Atletic) a bifat o dublă, însă în propria poartă, și Indrei a reușit să devină marcatoarea meciului cu 4 goluri.

 

* Fotbal Feminin Baia Mare – Atletic Drobeta-Turnu Severin: 13-0 (5-0), au marcat Georgiana Marița (min. 5, min. 12, min. 47), Gabriela Răducan (min. 9, min. 77 – autogoluri), Dariana Indrei (min. 23, min. 31, min. 54, min. 84), Dariana Szalay (min. 51), Alexandra Buftea (min. 64), Camelia Danieluc (min. 71), Loredana Puja (min. 90).

 

În etapa următoare, a 5-a, băimărencele joacă în deplasare, în 15 octombrie, cu ACS Atletic Olimpia Gherla, echipă care a eliminat-o săptămâna trecută din Cupa României cu un categoric 3-0 (meciul s-a disputat tot la Gherla).

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. S-a meritat să merg la meci, am văzut o echipă din Baia Mare extrem de puternică şi de mare viitor. Bravo fetelor, mi-ați făcut ziua fericită. Cu 13-0 nu câştigă oricine, doar pe valoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here