FRIG – Temperaturi negative în Maramureș, în zonele montane înalte va ninge: în această dimineață, -3 grade Celsius în Târgu Lăpuș și -2 grade Celsius la Cavnic

0
193

VREMEA ÎN MARAMUREȘ. În această dimineață, în Maramureș s-au înregistrat primele temperaturi negative (sub 0 grade Celsius) din această toamnă în zone locuite, meteorologii consemnând valori de -3 grade Celsius la Târgu Lăpuș și în Pasul Prislop și -2 grade Celsius la Cavnic.

 

Prognoza zilei pentru Maramureș indică o vreme rece, cu maxime termice cuprinse între 8 și 12 grade Celsius și minime cuprinse între 3 și 5 grade Celsius.

 

După-amiaza și seara va ploua slab, pe arii extinse, iar în zona montană înaltă, la altitudini de peste 1700 m, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare și vântul va prezenta intensificări pe crestele montane. Izolat, în zonele joase, este prognozată ceață, au informat reprezentanții Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Maramureș.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here