FAPTE BUNE – Funcționarii de la Protecția Copilului le-au dăruit pachete pascale unor familii sărace sau care au în grijă copii cu dizabilități

0
857

CARITABIL. În Săptămâna Mare, 69 de funcționari de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Maramureș au pus mână de la mână pentru a face o surpriză plăcută în preajma Sărbătorilor Pascale unor familii din județul Maramureș cu posibilități materiale reduse sau care au în grijă copii cu dizabilități.

 

Din sumele donate de funcționarii publici din instituție au fost achiziționate alimente și dulciuri ce s-au regăsit în peste 25 de pachete pascale pregătite cu grijă și înmânate unor familii cu situații speciale aflate în evidențele instituției. Gestul nobil a însemnat, pe lângă ajutorul material, și oferirea sentimentelor de grijă, bucurie și protecție acestor familii, care vor avea astfel posibilitatea de a simți cu adevărat că e sărbătoare.

 

Campania “Facem fapte bune”, inițiată de DGASPC Maramureș, nu este la prima ediție: într-o acțiune de voluntariat derulată după programul de muncă din fiecare zi, mai mulți angajați ai instituției au renovat Casa de Tip Familial Cehov din Baia Mare.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here