SECRET DEZVĂLUIT – Jaf din automatele de bilete URBIS din Baia Mare

0
355

CONFIRMAT. Cel puţin două automate de bilete din patrimoniul societăţii metropolitane de transport URBIS Baia Mare au fost „sparte”. Informaţia, care până acum a fost ascunsă publicului, a fost confirmată pentru 2mnews din mai multe surse care provin atât din interiorul societăţii, cât şi din Consiliul de Administraţie al firmei de transport.

 

Conform surselor 2mnews, conducerea societăţii respinge implicarea unor angajaţi şi susţine că a sesizat poliţia, cazul fiind în cercetare. Managerul unităţii din subordinea Consiliului Local Baia Mare, Ion Pop „Rapidu'”, nu a putut fi contactat pentru lămuriri. În Baia Mare sunt montate 12  automate de bilete, nouă dintre acestea fiind montate în 2012-2014, iar ultimele trei fiind achiziţionate la sfârşitul lunii august anul trecut.

 

ULTIMA ORĂ. Poliţia maramureşeană a confirmat faptul că e vorba despre furt din două automate şi că în cauză se efectuează cercetări.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here