SPECTACOL – Vineri seara, la Teatrul Municipal Baia Mare, “Nevrozele sexuale ale părinților noștri”

0
120

TEATRU. Vineri, 10 septembrie, de la ora 19.00, în Sala Mare a Teatrului Municipal Baia Mare, este programat spectacolul “Nevrozele sexuale ale părinților noștri” de Lukas Bärfuss, pentru regia căruia Tudor Dreve a primit o nominalizare la secțiunea Debut a Galei Premiilor UNITER 2021. Spectacolul are durata 80 minute, iar prețul unui bilet este 10 lei (preț redus: 10 lei – pentru copii, studenți și pensionari).

 

Din distribuția spectacolului, actorii Denisa Blag, Sanda Savolszky, Ioan Costin și Dragoș Călin. „Mama Dorei decide să îi sisteze medicația fetei cu tulburări de comportament. Cunoașterea de sine începe odată cu trezirea sexualității pentru tânăra Dora. Din acest moment, impulsurile vor răbufni cu intensitate în psihicul ei necenzurat. Dora își va trăi viața condusă de senzații.” – Ana Liliana Ilea.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here