SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – Duminică, în Baia Mare, concert caritabil „Poveste de iarnă”

0
217

CARITABIL. Duminică, 10 decembrie 2023, de la ora 17.00, la Biserica Greco-Catolică „Buna Vestire” din Baia Mare (str. Agriculturii nr. 8) va avea loc Concertul caritabil „Poveste de iarnă”. Un eveniment pentru suflet, pregătit cu mare bucurie de Orchestra profesorilor de la Colegiul de Arte și Palatul Copiilor Baia Mare, Corul Copiilor de la Palatul Copiilor, Cvartetul MaraMusic, prof. Lucian Madiar, prof. Carmen Augustin, Biserica Greco-Catolică „Buna Vestire”, în colaborare cu Asociația Esperando.

 

Concertul este destinat strângerii de fonduri pentru susținerea activităților educaționale și de recuperare pentru persoanele cu dizabilități care se derulează în Centrul Esperando.

 

Mulțumim tuturor celor implicați în organizarea acestui eveniment și îi așteptăm cu mic, cu mare pe toți cei care doresc să ne bucurăm împreună de magia acestui spectacol, să simțim că sărbătorile de iarnă sunt aproape.

 

Lavinia Oșan, specialist PR Asociația Esperando



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here