8 DECEMBRIE – Mesajul senatorului Cristian Niculescu-Țâgârlaș cu ocazia Zilei Constituției României

0
97
Cristian Niculescu-Țâgârlaș, senator PNL de Maramureș

ZIUA CONSTITUȚIEI ROMÂNIEI. În 8 decembrie 2023 sărbătorim 32 de ani de la aprobarea Constituției României prin referendum, un moment de referință în istoria noastră postdecembristă, ziua în care a fost aprobat documentul fundamental și  piatra de temelie a democrației și a statului de drept. Prin această lege au fost garantate drepturile și libertățile fundamentale ale fiecărui cetățean, ca o expresie a voinței noastre de a trăi într-o societate justă și echitabilă, în care nimeni să nu fie mai presus de lege.

 

Senatorul PNL Cristian Niculescu-Țâgârlaș, președintele Comisiei juridice, de numiri, disciplină, imunităţi şi validări și membru al Comisiei pentru constituţionalitate a Senatului României, a transmis un mesaj cu această ocazie: „Astăzi, cu ocazia Zilei Naționale a Constituției, să ne amintim de importanța legii fundamentale a României, angajându-ne să o apărăm și să o promovăm în continuare. Să fim vigilenți în fața oricăror amenințări la adresa democrației și să ne implicăm activ în procesul de consolidare a valorilor fundamentale ale societății noastre.

 

În calitate de Președinte al Comisiei Juridice din Senatul României și avocat cu peste 20 de ani de experiență, sunt mândru să fiu parte din procesul de apărare și promovare a valorilor constituționale. Împreună cu colegii mei liberali, am lucrat și voi continua să acționez pentru a asigura respectarea și aplicarea corectă a legilor, pentru a consolida statul de drept și pentru a proteja drepturile și libertățile cetățenești.

 

La mulți ani, Constituției României! La mulți ani, democrației și statului de drept! Împreună putem construi un viitor mai bun pentru toți românii!”.

 

Biroul parlamentar al senatorului Cristian Niculescu-ȚâgârlașATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here