REUȘITĂ – Senator Dan Ivan: Inițiativa pe care am depus-o la Primăria Baia Mare în numele a aproape 100 de băimăreni a fost adoptată și se va înființa ruta de transport în comun Cartierul Săsar – Auchan

0
54

RUTĂ NOUĂ DE TRANSPORT ÎN COMUN. În luna ianuarie 2023, senatorul Dan Ivan (USR) a depus la Primăria Baia Mare, în numele a aproape 100 de băimăreni semnatari, o inițiativă care viza introducerea unei linii de transport în comun pe ruta Cartierul Săsar – Auchan. La un an de la demararea acestei acțiuni, la 26 ianuarie 2024, solicitarea a fost adoptată, Hotărârea fiind votată în unanimitate de consilierii locali prezenți.

 

„Băimărenilor care locuiesc în Cartierul Săsar le va fi în curând mult mai facil să se deplaseze spre Gară și spre zona comercială situată la ieșirea din Baia Mare spre Recea. A trecut un an, mult pentru o decizie de acest gen, dar cursa va fi operaționalizată. Mă angajez să îi informez pe cei interesați în privința datei concrete de operaționalizare a acestei noi curse, precum și cu toate detaliile privind traseul și orarul de circulație al autobuzelor”, a precizat senatorul maramureșean Dan Ivan.

 

Biroul parlamentar al senatorului Dan Ivan

 



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here