ECONOMIE – Maramureșeanul Gheorghe Șimon i-a predat „gestiunea” lui Dănuț „Cel Emotiv”

0
388
Gheorghe Șimon (stânga) și Dan Andrușcă

ȘTAFETĂ. Astăzi, 30 ianuarie, maramureșeanul Gheorghe Șimon, fostul ministru al Economiei din Guvernul Tudose, i-a predat mandatul noului ministru din Cabinetul Dăncilă, deputatul nemțean Dănuț Andrușcă. Șimon se va întoarce în Camera Deputaților, iar Andrușcă va încerca să facă ceva cu Ministerul Economiei.

 

Conform presei centrale, noul ministru se exprimă greoi și incoerent, chiar și atunci când citește sau când trebuie să răspundă unor întrebări generale. Întrebat despre prioritățile pe care și le-a fixat ca ministru al Economiei, Andrușcă a glăsuit așa: „Voi face tot ce îmi stă în putință pentru dezvoltarea economiei românești, dar un rol important va avea pentru… în cadrul economiei… îmi cer scuze, că sunt emoționat. A doua propunere va fi pentru crearea de noi locuri de muncă mai bine plătite. O a treia viziune este pentru susținerea tuturor producătorilor” – nu a dorit să detaileze și strategia prin care își va îndeplini dezideratele, sugerând presei să citească programul de guvernare („Prin programul de guvernare aveți toate datele”).

 

După preluarea mandatului de la Șimon, Andrușcă a împărtășit public că „în perioada imediat urmatoare voi trece rapid în revistă și mă voi familiariza cu prioritățile ministerului, în special cele care decurg din aplicarea programului de guvernare”.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here