REPARAȚII – Conversmin cumpără cu 1,3 milioane de lei piese de schimb pentru trei stații de epurare a apelor de mină din Maramureș

0
531

STAȚII DE EPURARE A APELOR DE MINĂ. Conversmin SA, compania prin care statul virează banii pentru conservarea minelor și carierelor, cumpără la licitație, cu circa 1,3 milioane de lei (valoarea estimată: 1.291.560,55 lei, sumă care cuprinde TVA), piese de schimb pentru echipamentele din fluxul stațiilor de epurare a apelor de mină din Aluniş Faţa Mare – Valea Colbului (Ilba), Tyuzosa (Băița), Toroiaga (Baia Borșa), Socea (jud. Satu Mare), Rodna Valea Vinului (jud. Bistrița-Năsăud) şi Mestecăniş (jud. Suceava).

 

Banii vor fi cheltuiți pentru piese pentru pompe, pentru echipamente de măsură a pH-ului, contactori electrici și pentru instalațiile de filtrare (cea mai mare parte a banilor, peste 700.000 lei, vor fi cheltuiți pentru acest capitol, vizându-se achiziția de pânză filtru, site pentru plăcile de filtrare, limitatoare pentru banda de filtrare, pistoane, dispozitive de prindere a sitelor, role de întindere/centrare/ghidare bandă de filtrare, pompă pentru spălarea benzilor de filtrare, lagăr de alunecare, compresor aer pentru întinderea benzilor, cilindru de ghidare, duze splălare filtru etc.).

 

Piesele trebuie livrate în cel mult 3 luni (aceasta fiind durata contractului), iar ofertele sunt așteptate până la 19 iulie 2022. Contractul va fi atribuit pe criteriul Cel mai bun raport calitate-preț (unde prețul are o pondere de 80% în decizia de atribuire, iar garanția pieselor, 20%).

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here