CONTRACT – Primarul din Sighetu Marmației i-a încredințat studiul pentru revitalizarea Pieței agro-alimentare consultantului Primăriei în probleme de arhitectură și urbanism

1
1525
Vasile Moldovan, primarul municipiului Sighetu Marmației, și Vasile Mândruț (medalion)

PIAȚA SIGHETU MARMAȚIEI. Primăria Sighetu Marmației, controlată de edilul Vasile Moldovan (PSD), a semnat un contract, cu încredințare directă, în valoare de peste 154.000 lei (exact: 154.247,80 lei, sumă care cuprinde TVA), cu firma propriului consultant pe probleme de arhitectură și urbanism.

 

Contractul prevede elaborarea Studiului de Fezabilitate pentru revitalizarea Pieței agro-alimentare din urbe și a fost semnat cu sereleul local Arhi-Proiect, deținut în totalitate de arhitectul Vasile Mândruț, cel care mărturisește în profilul profesional că este “consultant al Primariei Sighet în probleme de arhitectură și urbanism” (foto mic dreapta).

 

Detailat, sereleul consultantului Primăriei trebuie să facă pentru Primărie documentația pentru obţinerea Certificatului de Urbanism, un studiu privind evaluarea construcțiilor existente (starea, estetica, funcționalitatea) și elaborarea documentaţiei Studiului de Fezabilitate.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here