CONTRACT – Strabag va executa reparațiile străzilor din Baia Mare în următorii patru ani

0
266

STRĂZI. Contractul de gestionare, întreținere și reparații a străzilor din Baia Mare a fost decis în urma finalizării licitației și a tuturor formelor de contestație a acesteia. Contractul este pe o perioadă de 4 ani, a anunțat primarul Cătălin Cherecheș (inițial, în anunțul din vara anului trecut, contractul, estimat la un maxim de 70 de milioane de lei + TVA, era pe o durată de doar 2 ani).

 

La licitația pentru gestionarea străzilor din municipiul maramureșean s-au înscris trei asocieri de firme: Strabag România (subsidiară a concernului austriac), Consultus din Lăpușel și Diferit din Cluj-Napoca. După soluționarea (inerentelor, în România) contestații la CNSC și în instanță (Curtea de Apel Cluj) – contestatarii au fost cele două firme perdante -, Strabag a fost desemnat câștigătoarea licitației. Contractul dintre municipalitate și Strabag va fi semnat în această săptămână.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ