CONTRACT – Strabag va executa reparațiile străzilor din Baia Mare în următorii patru ani

0
438

STRĂZI. Contractul de gestionare, întreținere și reparații a străzilor din Baia Mare a fost decis în urma finalizării licitației și a tuturor formelor de contestație a acesteia. Contractul este pe o perioadă de 4 ani, a anunțat primarul Cătălin Cherecheș (inițial, în anunțul din vara anului trecut, contractul, estimat la un maxim de 70 de milioane de lei + TVA, era pe o durată de doar 2 ani).

 

La licitația pentru gestionarea străzilor din municipiul maramureșean s-au înscris trei asocieri de firme: Strabag România (subsidiară a concernului austriac), Consultus din Lăpușel și Diferit din Cluj-Napoca. După soluționarea (inerentelor, în România) contestații la CNSC și în instanță (Curtea de Apel Cluj) – contestatarii au fost cele două firme perdante -, Strabag a fost desemnat câștigătoarea licitației. Contractul dintre municipalitate și Strabag va fi semnat în această săptămână.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here