OFERTĂ DECLINATĂ – Fosta vicecampioană l-a ofertat pe secundul lui Explorări Baia Mare, Sorin Pop

0
541
Sorin Pop

VOLEI – EXPLORĂRI. Conducerea clubului SCM Zalău, fostă vicecampioană națională la volei masculin în ediția 2020-2021, dar care în această stagiune a încheiat pe un dezamăgitor loc 6, i-a oferit antrenorului secund al Explorări Baia Mare, Sorin Pop, un contract pentru postul de antrenor principal în ediția 2022-2023, însă acesta a declinat oferta sălăjenilor, anunțând că rămâne la Explorări Baia Mare. Informația a fost confirmată de managerul SCM Zalău, Adrian Feher.

 

Zălăuanii au rămas fără antrenor, după finalizarea contractului cu tehnicianul argentinian Horacio Dileo, care a plecat  imediat  după terminarea campionatului, iar Pop, care a fost antrenor principal al echipei sălăjene în sezonul 2020-2021, când formația a promovat în Liga națională și a terminat pe locul 2, a fost prima opțiune. După refuzul acestuia, sălăjenii orientează spre un alt antrenor din străinătate. Sorin Pop va face echipă la Explorări Baia Mare (echipă care a încheiat pe locul 7 ultimele două ediții ale Ligii naționale) cu Marius Botea (principal) și în sezonul viitor, care debutează în octombrie.

 

Antrenorul secund al echipei Știința Explorări, Sorin Pop (54 de ani), este voleibalistul băimărean cu cel mai bogat palmares din istorie, fiind de 3 ori campion național cu trei echipe diferite (Explorări Baia Mare, Elcond Zalău și Dinamo București) și triplu câștigător al Cupei României. La Baia Mare, din 2004 (cu sincopa sezonului 2020-2021, când a antrenat SCM Zalău), face pereche pe banca tehnică cu fostul său coleg, Marius Botea, cea mai importantă performanță obținută fiind titlurile de vicecampion (în 2011, cu Explorări, și 2021, cu SCM Zalău) și finalist al Cupei României (în anii 2010 și 2016, cu Explorări).

* Foto: @PhotoSport YSR via Știința Explorări Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here