REACȚIE – Senatorul Cristian Niculescu Țâgârlaș condamnă ferm sancțiunile impuse de Rusia unui membru al Adunării Parlamentare a Consiliului Europei

0
293
Cristian Niculescu-Țâgârlaș

ACTIVITATE PARLAMENTARĂ. Senatorul PNL Cristian Niculescu Țâgârlaș a semnat, în calitate de membru în Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei, declarația care condamnă ferm sancțiunile recente impuse de Rusia împotriva raportului APCE, privind cazul dizidentului politic Aleksey Navalnîi.

 

În calitate de reprezentant al României la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei am semnat declarația inițiată de doamna Mariia Mezentseva, document prin care sunt condamnate sancțiunile impuse de Rusia la adresa raportorului APCE, referitoare la cazul otrăvirii lui Aleksey Navalnîi, domnul Jacques Maire, a declarat senatorul PNL Cristian Niculescu Țâgârlaș.

Declarația din cadrul Adunării Parlamentare a Consiliului Europei atrage atenția asupra deciziei Kremlinului, demers care contravine principiilor și valorilor ce stau la baza activității Adunării. De asemenea, în document se menționează și faptul că Rusia respinge și refuză, în mod deliberat, orice dialog cu Consiliul Europei.

 

În continuarea abordării acestui subiect, senatorul liberal Cristian Niculescu Țâgârlaș, membru în Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei, a mai declarat: „Această decizie a Kremlinului – de a impune sancțiuni împotriva domnului Jacques Maire – este un răspuns subiectiv și plin de ură la adresa  raportorului Adunării Parlamentare a Consiliului Europei și a întregii instituții. Adunarea trebuie să evalueze cât mai rapid starea de fapt și măsurile luate de Rusia în acest caz”.

 

Birou Parlamentar Senator Cristian Niculescu Țâgârlaș



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here