SPECTACOL – Vineri seara, a cincea premieră a anului la Teatrul Municipal Baia Mare: Aquarius

0
190

TEATRU. Vineri, 14 mai, de la ora 19.00, la Teatrul Municipal Baia Mare se prezintă cea de-a cincea premieră a acestui an, spectacolul Aquarius, după un text de Radu Macrinici, în regia lui Norbert Boda și scenografia lui Mihai Vălu. Spectacolul, care durează 80 de minute (fără pauză), se joacă în Sala Mare, cu publicul pe scenă.

 

În distribuție, actorii: Dragoș Călin, Andrei Han, Mircea Gligor, Claudiu Pintican, Mădălina Mare, George Pop, Valeriu Doran, Larisa Miskolczi, George Olar.

 

Într-un timp al încercărilor, viața a doi frați (Emil, astrolog și Alex, gamer nonconformist) se derulează sub semnul zodiacului, cu influențele sale planetare. Până la un punct când Alex este interpelat de artistul bionic Stelarc, care anunță instaurarea Erei Vărsătorului, era spiritualului, a artei, a iubirii. O nouă viziune asupra vieții va prinde contur.

 

Prețul unui bilet la premieră este 25 lei. Următoarele reprezentații ale spectacolului sunt programate duminică, 16 mai, de la ora 19.00 și sâmbătă, 22 mai, de la ora 19.00.

 

* Foto: @ Andrei Han via Teatrul Municipal Baia Mare

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here