ALEGERI – Gheorghe Bărbuș, reales în funcția de președinte al Organizației Seniorilor Liberali Maramureș

0
294
Gheorghe Bărbuș, președinte Organizația Seniorilor Liberali Maramureș

PNL MARAMUREȘ. Vineri, 28 octombrie 2022, Comitetul de Coordonare al Organizației Seniorilor Liberali Maramureș și-a ales conducerea Organizația de Seniori a PNL Maramureș. În funcția de președinte al Organizației Seniorilor Liberali Maramureș a fost reales Gheorghe Bărbuș.

 

În filiala Maramureș, avem o echipă de seniori unită și puternică. Mă bazez pe experiența și priceperea de care dau dovadă, iar pentru echipa PNL Maramureș și pentru mine personal sunt oameni de nădejde de la care avem multe de învățat. A fost o bucurie să fiu alături de colegii mei în acest moment important pentru organizația seniorilor. Îl felicit pe domnul Gheorghe Bărbuș pentru realegerea în funcția de președinte al Organizației SNL Maramureș și îi doresc mult succes întregii echipe!, a declarat președintele PNL Maramureș, Ionel Bogdan.

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here