REACȚIE – Mesaj de susținere din partea senatorului maramureșean Dan Ivan adresat președintelui interimar al USR – Cătălin Drulă

0
189

SUSȚINERE – PARLAMENTAR. Senatorul USR Maramureș Dan Ivan a postat un mesaj de susținere a fostului ministru al transporturilor Cătălin Drulă. „Cătălin Drulă a preluat ieri, după demisia lui Dacian Cioloș, conducerea interimară a partidului USR.

 

Conform statutului, vicepreședintele care a strâns cele mai multe voturi la ultimul congres, preia interimatul, în cazul demisiei președintelui, până la organizarea unui congres extraordinar pentru alegerea unui nou președinte.” Aceasta postare vine ca o confirmare a faptului ca USR se considera un adevărat partid de opoziție care va propune și va susține în continuare politici reformiste.

 

“Am încredere în viziunea și perseverența lui Cătălin, aptitudini demonstrate și în perioada deținerii funcției de Ministru al Transporturilor”, a  mai scris senatorul Dan Ivan pe pagina sa de facebook.

 

Imediat ce situația epidemiologică o va permite, USR promite ca va fi din nou în stradă, cat mai aproape de cetățenii a căror încredere doresc să o conserve, iar cea mai mare dorință a celor implicați în procesul de transformare al României, este să împrospăteze memoria alegătorilor reamintindu-le că Uniunea Salvați România a făcut istorie în acest scurt timp, prezentând o agendă cu adevarat reformistă.

 

Fiind primul partid cetățenesc care a ajuns la guvernare, rămâne un adevarăt reper de transparenţă, tocmai de aceea membri importanți ai partidului menționează că ar trebui să fie o mândrie pentru toți cei care îi susțin, că au avut acces la dezbaterile interne ale partidului și că au putut simți pulsul fiecărei discuții constructive care a dus la clădirea continuă a încrederii electoratului. Este în continuare susținută ideea că un mod deschis de comunicare și o politică cu adevărat pentru binele poporului, va face ca dogma USR să fie pe deplin înțeleasă de toată lumea.

 

„Cătălin Drulă poate deveni locomotiva USR și sunt convins că va găsi calea potrivită pentru a ține unit acest partid”, a mai precizat senatorul Dan Ivan pentru presa maramureșeană.

 

Biroul parlamentar al senatorului Dan IvanATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here