REMARCAȚI – Doi jucători de la campioana Știința Baia Mare, în echipa ideală a primei etape a Rugby Europe Championship 2022

0
332

RUGBY. Rugby Europe, organizatoarea Rugby Europe Championship (REC) 2022, a anunţat că în echipa ideală a primei etape a competiţiei, din cei 15 jucători, o treime sunt din naționala României (care a învins sâmbătă, 5 februarie, Rusia, cu 34-25).

 

Doi din cei 5 jucători ai României incluși în echipa ideală a etapei ianugurale a REC 2022 sunt componenții campioanei naționale Știința Baia Mare: talonerul Ovidiu Cojocaru (autor a două din cele patru eseuri marcate de România Rusiei) și centrul Jason Tomane – ambii au fost titulari.

 

În afara băimărenilor, în echipa ideală au mai fost selectați în echipa ideală Mihai Macovei (linia a III-a), Tudor Boldor (mijlocaş la deschidere) şi Marius Simionescu (fundaş).

 

Următorul meci din REC 2022 al României este programat sâmbătă, 12 februarie, tot la București, cu Portugalia, echipă care a furnizat surpriza primei etape REC 2022, remizând în deplasare, 25-25, cu Georgia (liderul competiției). Din lotul României pentru meciul cu Portugalia fac parte și 4 jucători ai echipei CSM Știința Baia Mare: talonerul Ovidiu Cojocaru, centrul Jason Tomane, mijlocașul la grămadă Alexandru Țiglă și fundașul Paul Popoaia.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here