REACȚIE – Deputat Brian Cristian: Risipa din banii publici trebuie oprită!

0
19
Brian Cristian (centru), deputat USR de Maramureș

APEL PUBLIC. Vineri, 10 februarie, într-o conferință de presă, deputatul Brian Cristian a anunțat că USR Baia Mare nu va vota bugetul Municipiului în forma propusă de Executivul Primăriei. “În primul rând, primăria nu a furnizat fundamentarea bugetului, iar ponderea cheltuielilor de funcționare este de aproximativ 80%, ceea ce lasă sume derizorii pentru investiții”, a explicat deputatul USR Brian Cristian.

 

Alături de consilierii locali USR Horia Buhan și Hodorogea Bogdan, deputatul USR a explicat modul defectuos în care banii municipiului Baia Mare sunt risipiţi fără o minimă performanţă. „Am făcut un apel public către toate forțele politice din Consiliul Local Baia Mare, dar în special către PNL și PMP, pentru a sta la aceeași masă cu USR și a schimba modalitatea în care vor fi cheltuiți banii băimărenilor”.

 

Întreaga conferință de presă poate fi urmărită pe pagina USR Baia Mare la linkul https://www.facebook.com/USRPLUSBaiaMare/videos/1441943403282158.

 

Biroul parlamentar al deputatului Brian Cristian



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here