CONFIRMARE – Candidatul PNL la Primăria Sighetu Marmației va fi președinta organizației locale, Daniela Onița Ivașcu

0
2141
Daniela Onița Ivașcu

CANDIDAT PNL SIGHETU MARMAȚIEI. Previzibil, liberalii sigheteni și-au desemnat și oficial candidatul pentru funcția de primar al municipiului, pe președinta PNL Sighetu Marmației, Maria Daniela Onița Ivașcu (44 de ani), după ce aceasta și-a exprimat intenția de a candida încă din urmă cu 2 ani.

 

De profesie avocat (membru al Baroului Maramureș de 18 ani), Onița Ivașcu este absolventă a Facultății de Drept – Universitatea Babeș-Bolyai Cluj-Napoca (promoția 2000) și a studiilor universitare de master în Drepturile Omului (la Universitatea de Nord Baia-Mare, 2009). Din punct de vedere administrativ, este consilier local în Consiliul Local Sighetu Marmației.

 

Candidatura lui Onița Ivașcu a fost anunțată astăzi, 21 februarie, și de conducerea PNL Maramureș, într-o conferință de presă, prin președintele Ionel Bogdan („A fost stabilit candidatul pentru Primăria municipiului Sighetu Marmaţiei, în persoana Danielei Ivaşcu”) – lista completă a candidaților PNL la primăriile din județ și la Consiliul Județean va fi prezentată până la finalul acestei luni, a precizat secretarul general al PNL Maramureș, Mihai Felician Cerneștean, aceștia urmând să fie prezentați într-un eveniment special (conform președintelui Bogdan).

 

Recent, și PSD Maramureș și-a anunțat candidatul la Primăria Sighetu Marmației, aceștia urmând să-l susțină nu pe primarul în funcție, Horia Scubli (PSD), ci pe fostul prefect Vasile Moldovan, tot avocat, devenit președinte executiv PSD Sighetu Marmației.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here