RUGBY – Un singur jucător de la campioana CSM Știința Baia Mare, titular în naționala României pentru partida cu Spania din Campionatul European 2020

0
132

RUGBY EUROPE CHAMPIONSHIP 2020. Sâmbătă, 22 februarie 2020, de la ora 15.00, pe Stadionul Municipal din Botoşani, România întâlnește Spania în primul pe teren propriu în cadrul Rugby Europe Championship 2020. Meciul va fi arbitrat de georgienii N. Amaşukeli, T. Gvirjişvili şi S. Ţagareişvili.

 

În 15-le de start, un singur component al campioanei CSM Știința Baia Mare, în linia a treia, la închidere, Cristi Chirică (în foto). Titularizarea lui Chirică reprezintă o revenire a jucătorului campioanei, revenit după o accidentare.

 

După primele două meciuri în REC 2020, ambele disputate în deplasare și încheiate cu rezultate dezamăgitoare (41-13 cu Georgia şi 22-11 cu Portugalia), stafful naționalei României, condus de Andy Robinson, a făcut nu mai puțin de opt schimbări în echipa care va începe meciul.

 

Din cei jucători ai campioanei CSM Știința Baia Mare care au fost selecționați în lotul României în vederea meciului cu Spania (pilierul Constantin Pristaviţă, talonerul Ovidiu Cojocaru, linia a II-a Florian Roşu, linia a III-a Cristian Chirică și fundașul Paul Popoaia), în afara lui Chirică (titular), pe banca de rezerve au fost reținuți încă doi băimăreni, Pristaviţă și Cojocaru.

 

În acest moment, în ierarhia internaţională, România a căzut pe locul 19, iar Spania se clasează pe locul 16. În REC 2020, Georgia ocupă primul loc în clasament, cu 9 puncte, urmată de Portugalia, 8 puncte, Belgia, 6 puncte, Spania, 5 puncte, România, 0 puncte, Rusia, 0 puncte.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here