PROGRAMUL COMPLET – În Baia Mare, șase spectacole în această săptămână

0
253
„Dekaroom”, scenă din spectacol

SPECTACOLE – BAIA MARE. În această săptămână, miercuri (30 martie), joi (31 martie), sâmbătă (2 aprilie) și duminică (3 aprilie), de la ora 17.00, Teatrul Municipal a programat reprezentații ale spectacolului “Dekaroom”, în regia artistică a lui Andrei Dinu și Raul Hotcaș. Spectacolul propune un traseu itinerant în 10 spații diferite din teatru – dacă doriți, este o altfel de zi a ușilor deschise, în care publicul va descoperi locuri misterioase și încărcate de o nebănuită teatralitate, precum și actori în ipostaze inedite.

 

În distribuție: Ioan Costin, Rodica Pașca, Carmen Bulancea, Inna Andriuca, Aurora Prodan, Iulian Bulancea, Denisa Blag, Petru Damșa, Alex Macavei, Matei Miclea, Briana Mateșan. Spectacolul durează 120 minute, iar prețului unui bilet este 20 lei.

 

La Teatrul de Păpuși, Scufița Roșie

 

Sâmbătă, 2 aprilie, de la ora 10.00 și 11.30, Teatrul de Păpuși din Baia Mare a programat două reprezentații ale spectacolului “Scufița Roșie”, după Frații Grimm, în regia Eugeniei Ciotlăuș și Doinei Glavuț. În distribuție, actorii Felix Arțuche, Liliana Voș, Ruxandra Lăzărescu, Irina Oțoiu, Vlad Crișan, Camelia Strat Blidar.

 

Binecunoscuta poveste a Fraţilor Grimm, “Scufiţa Roşie”, este transpusă pe scenă, într-un spectacol interactiv și amuzant, iar cei mici sunt invitați să urmărească toate peripețiile prin care trece năstrușnica Scufiță Roșie. Spectacolul durează 60 minute, iar prețul unui bilet este 7 lei.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here