GORAN BREGOVIC – A venit! Detalii despre prezența și programul lui Goran Bregović din Baia Mare și concertul de la Castane 2018

0
1921
Goran Bregović (foto: iConcert.ro)

EXCLUSIV. Predilect, pe lângă subiectul-surogat cu referendumul pentru modificarea Constituției, în Maramureș tema fundamentală a constituit-o prezența lui Goran Bregović sau absența sa (în lipsa unor informații oficiale și în urma precedentului creat anul trecut, când a fost anunțat în programul Festivalului Castanelor, dar spectacolul n-a mai avut loc). Să facem lumină… Luați lumină (adică informații certe)!

 

Goran Bregović (68 de ani) și formația sa, precum și echipa tehnică și cea administrativă, a venit! Nu vă apucați să-l căutați pe la hotelurile din urbe, pentru că artistul „iugoslav” (cum se autodeclară, deși e originar din actual stat Bosnia și Herțegovina/Bosnia-Herțegovina) nu se află (încă) în oraș. A aterizat pe Aeroportul Internațional “Avram Iancu” din Cluj-Napoca și tot în orașul de la poalele Feleacului își va petrece noaptea.

 

Organizatorii au transportat deja trupa muzicală și staff-ul tehnic (15 persoane), precum și pe Goran și pe impresarul acestuia, la Grand Hotel „Napoca” (hotel de patru stele, foto). Duminică, în jurul orei 10.30, delegația artistului “iugoslav” va porni spre Baia Mare, aici urmând ca la ora 15 să se facă probele de sunet, iar de la ora 20 să aibă loc concertul din cadrul evenimentului Castane 2018.

 

După concert și cele “adiacente”, Goran Bregović își va petrece noaptea (una scurtă) în Baia Mare, fiind cazat la Castel Transilvania, urmând ca luni dimineață, la ora 5.40, să plece de pe Aeroportul Internațional Maramureș spre București. Ăsta o să fie periplul lui Bregović în Maramureș.

 

În loc de „peseuri” sterile, o paranteză de final (funny): la „Napoca” e o nuntă în seara asta… până dimineață. În glumă, în loc să-și facă griji privitoare la odihnă, cei din trupa lui Bregović au spus: “Ce bine, coborâm și noi (n.mea, în sala de nuntă) și mai facem un ban!”. „Decât atât” am avut de comunicat, pentru că atunci când nimeni nu poate/știe, cineva trebuie s-o facă și pe asta.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here