INEDIT – A 13-a ediție a Serbărilor Lenkerului și-a desemnat azi câștigătorii: toți cei prezenți la sărbătoare

0
428
„Serbările Lenkerului” Cavnic 2017, ediția a XIII-a

PÂRTIEEE! În urmă cu puține momente s-a încheiat a 13-a (cea mai cu noroc) ediție a tradiționalelor „Serbări ale Lenkerului” organizate anual în Cavnic.

 

Celebrele și unicele săniuțe cu volan care au dus faima Cavnicului în întreaga lume s-au aliniat și anul acesta la startul unei competiții deschise, ca de fiecare dată, tuturor celor care iubesc natura, aerul curat și voia bună. Întrecerile s-au desfășurat pe cinci categorii – de vârstă (copii – 6 ani, adulți +18 ani), pe număr de participanți „la trafic” (lenker simplu, lenker dublu) și… open (adică toată lumea e binevenită, numai distracție să iasă).

 

Festivitatea de premiere

Ceremonia de decernare a „mult râvnitelor” trofee a fost prezidată de primarul Vladimir Petruț, iar în acerba luptă pentru cucerirea premiilor oferite de organizatori (la fel ca în fiecare an – Consiliul Local și Primăria orașului Cavnic), s-au înscris aproximativ 50 de participanți,  dar, la final, câștigători au ieșit și toți ceilalți aproximativ 500 de spectatori care au avut prilejul să asiste la o competiție plină de voie bună și antren (în caz  că mai există sceptici – anexăm și galeria foto, pentru conformitate).

 

 

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here