PROGNOZĂ – Cum va fi vremea până la Crăciun în Maramureș

0
159

VREMEA. În Maramureș, vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit până în 17 decembrie, când vor fi medii ale temperaturilor maxime cuprinse între 6 și 12 grade Celsius (cele mai ridicate valori se vor înregistra în 12 decembrie). Minimele termice până în 17 decembrie vor fi cuprinse între 1 și 3 grade Celsius. Precipitații vor fi pe arii extinse și posibil moderate cantitativ în 13, 16 și 17 decembrie, conform prognozei Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), valabilă în intervalul 11-24 decembrie.

 

Începând de săptămâna viitoare, temperaturile vor fi în scădere, astfel că în intervalul 18-24 decembrie vor deveni apropiate de normele climatologice ale perioadei și vor fi, în medie regională, maximele fiind cuprinse între 0 și 3 grade Celsius și minimele termice între -5 și -2 grade Celsius (cele mai reci nopți fiind cele din 20, 21 și 22 decembrie). În intervalul 18-24 decembrie, precipitațiile vor fi slabe cantitativ și se vor semnala cu caracter local și temporar.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ