PROGNOZĂ – Cum va fi vremea până la Crăciun în Maramureș

0
199

VREMEA. În Maramureș, vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit până în 17 decembrie, când vor fi medii ale temperaturilor maxime cuprinse între 6 și 12 grade Celsius (cele mai ridicate valori se vor înregistra în 12 decembrie). Minimele termice până în 17 decembrie vor fi cuprinse între 1 și 3 grade Celsius. Precipitații vor fi pe arii extinse și posibil moderate cantitativ în 13, 16 și 17 decembrie, conform prognozei Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), valabilă în intervalul 11-24 decembrie.

 

Începând de săptămâna viitoare, temperaturile vor fi în scădere, astfel că în intervalul 18-24 decembrie vor deveni apropiate de normele climatologice ale perioadei și vor fi, în medie regională, maximele fiind cuprinse între 0 și 3 grade Celsius și minimele termice între -5 și -2 grade Celsius (cele mai reci nopți fiind cele din 20, 21 și 22 decembrie). În intervalul 18-24 decembrie, precipitațiile vor fi slabe cantitativ și se vor semnala cu caracter local și temporar.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here