BAIA MARE – Din ciclul „Dacă vă interesează cât costă”: episodul 1 „Iluminatul ornamental de sărbători” = 363.000 euro

0
720

SERVICII. În Baia Mare, serviciul de iluminat ornamental cu ocazia sărbătorilor de iarnă este prestat de firma Ilnic Electric din Merișor (sat/cartier aparținător de orașul Tăuții Măgherăuș), societate controlată de Ilie Ureche, cel supranumit „Regele (Încă) Neîncoronat al Luminilor”, și administrată de soția acestuia. Pentru iarna 2017-2018, contractul dintre municipalitate și firma Regelui Luminilor a fost împărțit în trei etape.

 

 

Având în fața ochilor realizarea (adică modul de iluminare ornamentală a municipiului), nu vă obosesc cu defalcarea, vă comunic suma finală. Așadar, întrebare: cât plătește municipalitatea să fie lumină ornamentală miraculoasă, desăvârșită, cea mai cea în această iarnă? Răspuns: 1.671.384 lei (suma cuprinde și TVA și este echivalentă cu peste 363.000 de euro). Concret și sintetic, bănuiesc și lămuritor. Nu mai zăbovesc, mă grăbesc la episodul 2: „Deszăpezirea”.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ