BAIA MARE – Din ciclul „Dacă vă interesează cât costă”: episodul 1 „Iluminatul ornamental de sărbători” = 363.000 euro

0
1393

SERVICII. În Baia Mare, serviciul de iluminat ornamental cu ocazia sărbătorilor de iarnă este prestat de firma Ilnic Electric din Merișor (sat/cartier aparținător de orașul Tăuții Măgherăuș), societate controlată de Ilie Ureche, cel supranumit „Regele (Încă) Neîncoronat al Luminilor”, și administrată de soția acestuia. Pentru iarna 2017-2018, contractul dintre municipalitate și firma Regelui Luminilor a fost împărțit în trei etape.

 

 

Având în fața ochilor realizarea (adică modul de iluminare ornamentală a municipiului), nu vă obosesc cu defalcarea, vă comunic suma finală. Așadar, întrebare: cât plătește municipalitatea să fie lumină ornamentală miraculoasă, desăvârșită, cea mai cea în această iarnă? Răspuns: 1.671.384 lei (suma cuprinde și TVA și este echivalentă cu peste 363.000 de euro). Concret și sintetic, bănuiesc și lămuritor. Nu mai zăbovesc, mă grăbesc la episodul 2: „Deszăpezirea”.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here