PREVIZIBIL – Pronostic corect 2mnews: concursul pentru funcția de administrator public al municipiului Baia Mare a fost amânat

1
1404
Vida Noémi Erika și Anton Ardelean

BAIA MARE. Concursul pentru ocuparea funcției de administrator public al municipiului Baia Mare (un soi de mână dreaptă executivă a primarului, fosta funcție de city manager) a fost amânat pentru “o dată care se va stabili ulterior”. Adică, la Sfântul-Așteaptă. Motivul constă în… “motive obiective” (neprecizate), conform conducerii Primăriei Baia Mare. Decizia era previzibilă și a fost anticipată de 2mnews încă de la sfârșitul lunii trecute (detalii AICI).

 

Vă reamintim că prima probă, cea scrisă, trebuia să fie organizată astăzi, 9 decembrie 2020, și la concurs s-au înscris 5 persoane, din care au fost declarate admise 4 (printre acestea, cei doi consilieri personali ai primarului Cătălin Cherecheș, Anton “Toni” Ardelean, fostul primar din Tăuții Măgherăuș, și Vida Noémi Erika, fosta viceprimar din perioada 2016-2020.

 

Ultimul city manager/administrator  public al urbei a fost Vasile Marcel Barbul (în perioada 1 aprilie 2011- 2 martie 2018) – este fostul viceprimar din perioada 1996-2004 și fost director executiv al Direcţiei Servicii şi Achiziţii Publice din Primărie (din perioada 2004-2011). Acesta a demisionat la presiunile actualului primar, Cătălin Cherecheș. De atunci, au trecut 2 ani și 8 luni de când Baia Mare a putut să trăiască, la fel de prost ca înainte, fără administrator public.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here