DECORAȚIUNI DE SUFLET – În Târgul de Crăciun din Baia Mare, la căsuța Esperando puteți găsi nu doar cadoul perfect pentru cei dragi, ci și unul de suflet

0
372

TÂRGUL DE CRĂCIUN – BAIA MARE. După cum știți, în Parcul Mara din Baia Mare, mai multe ONG-uri au organizat standuri de vânzare a unor obiecte produse de beneficiarii acestor unități sociale, banii rezultați în urma vânzărilor urmând să fie folosiți pentru activitățile și funcționarea acestora.

 

Printre aceste standuri, îl găsiți în Târgul de Crăciun din Baia Mare și pe cel al Asociația Esperando, unde persoanele cu afecțiuni fizice, familiile acestora și angajații asociației au scos la vânzare diverse decorațiuni de iarnă, realizate cu mult drag. Standul Asociației Esperando este deschis de luni până vineri, între orele 15.00-19.00, și sâmbătă și duminică, între orele 14.00-20.00.

 

Lavinia Oșan, specialist PR al asociației, a precizat că sumele provenite din vânzarea produselor îi vor ajuta să avanseze cu lucrările la noul Centru de Recuperare Esperando, în speranța că această soluție va putea genera cât mai repede reluarea activității de suport pentru un număr cât mai mare de persoane care au nevoie. Așadar, la căsuța Esperando puteți găsi nu doar cadoul perfect pentru cei dragi, ci și unul de suflet.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here