INTEGRITATE – Primarul din Vișeu de Sus, Vasile Coman, declarat de ANI în stare de incompatibilitate

2
2514
Vasile Coman

INCOMPATIBIL. Vasile Coman, actual primar al orașului Vișeu de Sus, a fost declarat de Agenția Națională de Integritate (ANI) în stare de incompatibilitate. Decizia se referă la perioada 2008-2012, când Coman își exercita funcția de consilier local, dar, în același timp, el și soția sa dețineau funcții și calități în cadrul firmelor SC Conrep SA, SC RG Holz Company SRL și SC Marwood International SRL.

 

Conform ANI, cele trei firme amintite au încheiat 21 contracte comerciale de lucrări (construcții) și de furnizare produse (achiziții directe) atât cu Primăria orașului Vișeu de Sus, cât și cu instituții subordonate acesteia, respectivele societăți comerciale încasând suma totală de peste 1 milion de euro (respectiv, 4.546.085,90 lei), încălcând astfel Legea nr. 161/2003.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

2 COMENTARII

  1. Primaria Viseu datora acele sume firmelor amintite. Cine altul poate semna ca ordonator de plati decat primarul . A.N.I . va pierde. Oricum nu are justificare in Ro. Trebuie desfiintate atat DICOOT; D.N.A.cat si A.N.I. aceste structuri se suprapun parchetului si instantelor de judecata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here