PRECIZĂRI – Deputat Călin Bota: Marile proiecte din județul Maramureș, finanțate de la bugetul de stat în 2022

0
1004
Călin Bota

PROIECTE FINANȚATE – MARAMUREȘ. Deputatul maramureșean Călin Bota, membru în comisiile parlamentare de buget finanțe și de afaceri europene, a precizat că în acest an sunt incluse în planul de investiții finanțate de la bugetul statului câteva proiecte importante de infrastructură mare din Maramureș.

 

Barajul Runcu este unul din aceste proiecte, acesta urmând să fie finanțat în fiecare an, până la finalizarea proiectului care a fost stabilită în anul 2025. De asemenea, în 2022 va fi asigurată finanțarea și pentru proiectul de amenajare a râului Săsarului, un proiect de amploare, care va fi finalizat tot în 2025.

 

“Aceste proiecte sunt incluse în planul de investiții finanțate de la buget în anul 2022 și împreună cu colegii mei parlamentari PNL Maramureș vom urmări realizarea lor conform angajamentelor asumate. Tot în bugetul pentru anul 2022 sunt incluse și finanțările pentru studiile de fezabilitate ale drumurilor expres Baia Mare – Satu Mare și Baia Mare – Dej – Bistrița, proiecte vitale pentru dezvoltarea Maramureșului”, a precizat deputatul Călin Bota.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here