DECIZIE – Până când se parchează gratuit în parcările publice din Baia Mare

2
9527

PARCARE BAIA MARE. Autoritatea publică a municipiului Baia Mare scoate la vânzare, începând din 3 ianuarie 2022, abonamentele de parcare valabile pentru toate parcările publice din oraș. Prețul acestora a rămas neschimbat (100 de lei/an).

 

Pentru a oferi timp doritorilor să-și cumpere abonamentele de parcare, municipalitatea a anunțat public că “până în 17 ianuarie 2022 nu se va face verificarea parcărilor cu plată” (adică se parchează gratuit).

 

Abonamentele se pot achiziționa din șase puncte din Baia Mare (sediul Primăriei, sediul SPAU și sediile Direcției de Venituri a municipiului) – trebuie să aveți certificatul de înmatriculare al autovehiculului -, sau on-line (la www.bit.ly/parcarebaiamare). De asemenea, există posibilitea achiziționării unui abonament lunar, al cărui preț este 50 de lei.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

2 COMENTARII

  1. Sa veniți să vedeți ce este în spatele blocului Căminul într-o zi lucrătoare, nu poți să te duci la cumpărături de câte mașini sunt parcate și câtă circulație este, mai altfel că pe bulevard . Trebuie să faceți ceva că așa nu se mai poate

  2. Foarte bine
    In sfarsit o normalitate.Ca pieton nici macar nu poti merge pe trotuar ci pe langa masinile care circula pe drum si tot pietonul este injurat!AM PATIT O IN BAIA MARE PE STR.CUZA VODA TOATE TROTUARELE SUNT OCUPATE CU MASINI.PERSONAL DUPA IMPLEMENTAREA ACESTEI DECIZII MASIINILE PARCATE ILEGAL PE TROTUAR LE AS CONFISCA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here