LUCRĂRI FINALIZATE – Deputatul Călin Bota, la recepția lucrărilor de reabilitare și modernizare realizate pe Drumul Nordului, loturile I și II

0
137

ACTIVITATE ÎN TERITORIU. În octombrie 2020, când PNL a preluat conducerea administrativă a județului Maramureș, Drumul Nordului, unul dintre marile și importantele proiecte de infrastructură rutieră de maximă importanță pentru județ, stadiul de realizarea al lucrărilor la acest proiect era de sub 20% pe ambele tronsoane, iar din punct de vedere financiar, sub 10%.

 

La mai puțin de 2 ani, în 26 septembrie 2022,  lucrările de reabilitare și modernizare realizate pe Drumul Nordului, loturile I și II (care cuprind peste 72 kilometri de drumuri județene, respectiv 5 drumuri județene și sectoare de drumuri județene: DJ 108D, DJ 108A, DJ 193, DJ 182B și DJ 182C), au fost recepționate în prezența  ministrului Investițiilor și Proiectelor Europene, Marcel Ioan Boloș, a președintelui Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, a deputatului PNL Călin Ioan Bota și a oficialilor din administrația județeană.

 

“Este o realizare pentru finalizarea căreia am militat cu toții, prin acest proiect, în valoare totală de peste 231 milioane de lei (finanțare venită prin Programul Operațional Regional), reușind să se modernizeze, pe lângă cei 72 de kilometri de drumuri județene din Maramureș, și peste 15.500 mp de trotuare, 50 de stații de autobuz, 10 poduri și să se edifice două poduri noi. De asemenea, în cadrul vizitei ministrului Boloș în Maramureș, am vizitat șantierul de la Centrul de Terapii Alternative – ALTHERA – un proiect în valoare de aproximativ 3,5 milioane de euro, care are ca termen de finalizare decembrie 2022 și prin care se vor îmbunătăți substanțial serviciile medicale și complementare ale terapiilor alternative pentru copiii cu dizabilități”, a declarat deputatul Călin Bota.

 

Biroul parlamentar al deputatului Călin Bota



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here