POLIȚIE – Șeful de la Anticorupţie a fost numit la conducerea Poliției maramureșene

0
1179
Liviu Constantin Grozavu

INTERIMAR. Comisar-șef de poliție Liviu Constantin Grozavu a fost numit prin ordin al ministrului Afacerilor Interne, începând cu 19 aprilie 2018, șef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Maramureş. Numirea este cu titlu interimar, pe o perioadă de maximum 6 luni Grozavu urmând să îndeplinească atribuţiile funcţiei de şef al Inspectoratului.

 

Liviu Constantin Grozavu a fost numit în funcția de conducerea a Poliției maramureșene din postura de șef al Serviciului Judeţean Anticorupţie Maramureş (serviciu care se ocupă cu cercetare penală în lucrări procurorilor, inclusiv a celor de la Direcţia Naţională Anticorupţie – DNA), înlocuindu-l pe fostul interimar, comisar-șef de poliție Ionel Todoran, care și-a reluat funcția deținută înaintea numirii interimare la șefia IPJ Maramureș, cea de adjunct al șefului Inspectoratului.

 

Todoran a fost numit în funcția de șef interimar al IPJ Maramureș, la jumătatea lunii septembrie, în urma pensionării la 54 de ani a chestorului Viorica Marincaș (54 de ani), cea care a condus în ultimii cinci ani Poliția județului. Grozavu a participat, în martie, la întâlnirea organizată de primarul Cătălin Cherecheș la sediul Poliției Locale, atunci când și-a anunțat intenția de a crea un departament anticorupție în cadrul administrației publice locale.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ