INTENȚIE – Reprezentanții a patru firme canadiene și-au anunțat intenția dezvoltării unor afaceri în Cavnic, oraș pe care îl vor vizita în acest sens în luna mai

0
966
foto: euiubescmaramures.ro

ECONOMIC. Patru firme canadiene sunt interesate de zona Cavnic, anunțând chiar intenția unor investiții economice semnificative în orașul maramureșean. În primă fază, în luna mai, reprezentații respectivelor companii vor vizita Cavnicul urmând să ia contact cu administrația publică locală și a relua prospecțiunile zonei (făcute inițial de reprezentanții firmei Total Mineral Resources).

 

Candienii reprezintă patru firme care dezvoltă afaceri în următoarele domenii de activitate: ape, turism/domeniu schiabil, exploatare de suprafață (această firmă dorește să deschidă o carieră de suprafață pentru exploarea pietrei) și resurse minerale (altele decât cele rezultate din mineritul subteran).

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here