OPOZIȚIE – Senator Dan Ivan: USR a votat în Plenul Senatului ÎMPOTRIVA pensiilor speciale!

0
134
Dan Ivan, senator USR de Maramureș

PENSII SPECIALE. Eliminarea acestor pensii obscen de mari, a fost unul din obiectivele principale ale partidului USR, încă de la înființare. Sumele de ordinul zecilor de mii de lei reprezintă o inechitate față de  ceilalți cetățeni din această țară.

 

Senatorii PSD-PNL-UDMR au respins toate amendamentele aduse de USR, amendamente al căror rost era să transforme această lege, ineficientă în forma votată, în una decentă.

 

Menținerea acestor pensii va aduce o scădere considerabilă a sumei de bani oferită prin PNRR, ca efect al neîndeplinirii jalonului privind reforma pensiilor. Și mai tragică este discrepanța care se formează în rândul pensionarilor. Categoriile de speciali rămân nealterate și cu o serie de beneficii care le incumbă, pe lângă pensiile exagerate, a declarat senatorul USR Maramureș Dan Ivan.

Biroul parlamentar al senatorului Dan Ivan



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here